Een eigen traject op maat

Massagetherapie

Een goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. Ook zorgt het voor een ideale ontspanning na de dagelijkse drukte. Een massage kan heel ontspannend zijn, maar is ook ideaal om bepaalde kwaaltjes aan te pakken. Denk aan stramme spieren na een intensieve sportprestatie, een verrekking van je schouderspieren na een zware klus. Een massage is ook prima om energieknopen te ontwarren en je lichaam weer in balans te brengen. Vanuit een holistische visie is er in de massagetherapie ruimte voor zowel psyche als lichaam. Bij vele mensen is het contact met hun lichaam geblokkeerd. Door de weinige aandacht voor het lichaam als toegangspoort tot ons ware zelf, blijven spanningen en emotionele blokkades zich opstapelen. Lichaamswerk gaat hand in hand met inzicht en bewustzijn. Zelfzorg en heling is zowel voor geest en lichaam van belang om authentiek te kunnen zijn.
Meer info

Healing

In en om ons lichaam stroomt energie. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn vaak: vastgeroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties of ervaringen of stress. Je hebt daar last van in je gevoel van geluk, je relaties en je werk. Blokkades kunnen zich uiten in fysieke klachten en ziektes. De energiestroom wordt tijdens de healing weer gestimuleerd om te gaan stromen.
Meer info Home Ons aanbod Creativiteit Coaching Maatwerk Wat is Het Vierblad? Wie zijn de cursusleiders? Contact Meer info

Creatieve coaching

Iedere mens is uniek en heeft een eigen ontdekkingsreis af te leggen op zoek naar de belemmeringen en mogelijkheden in zichzelf. Wil je aan de slag om oude strategieën, oud en inmiddels onbruikbaar gedrag uit je systeem te werken dan kun je ook kiezen voor een creatief coachingstraject. Door op een meer creatieve en intuïtieve manier te kijken naar persoonlijke vragen, kun je op een verrassend snelle manier ontdekken wat je beweegt om de dingen te doen zoals je ze doet. Je kunt nu de gewenste verandering inzetten. In combinatie met een creatieve opdracht kun je dus de problemen of beperkingen in de ogen kijken en vervolgens aan je verdere ontwikkeling invulling geven.
Meer info

Natuurlijk gezond

Durf jij op zoek te gaan naar de belemmeringen en mogelijkheden in jezelf? Soms voel je je niet fit, snel moe en weet je niet waar het vandaan komt. Het kan ook zijn dat je sterk reageert op bepaalde voeding. En je vraagt je af wat je dan wel mag eten. Ook kun je last hebben van sterke stemmingswisselingen. En dan stel ik de vraag: “Heb je al naar je voeding gekeken?” De verkeerde manier van eten, of de verkeerde keuze van voedsel kan naast lichamelijke klachten  emotionele gevolgen hebben.Wil je echt aan de slag om jezelf beter te voelen en alle ellende uit je systeem te werken ga dan voor een individueel traject bij onze natuurgezondheidsadviseur. Je kunt via een natuurgezondheidstraject (gezonde voeding) je problemen of beperkingen in de ogen kijken. Zo kun je aan je verdere ontwikkeling invulling geven.
Meer info
© Peter Bakx

Ik weet niet wat geschikt is voor mij

Ik wil veranderingen in mijn leven. maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Is een cursus geschikt voor mij? En zo ja, welke dan. Of ga ik persoonlijk in gesprek met iemand.  Waar ben ik goed in? Of wat past bij mij. Ik weet het niet. Soms denk ik dat ik het allemaal al weet. maar later geloof ik dat dan niet meer. Ik heb geen zin om aan een opleiding te beginnen die me niet genoeg oplevert. Maar ik wil ook niet  een therapeutische sessie aangaan. Dus wat moet ik dan. Komen deze vragen bij u op dan is het goed om een eerste gesprek te plannen. In dat gesprek kijken we wat bij u past en wat voldoet aan uw doelstelling. We gaan op zoek naar het antwoord op uw vragen.