Ons aanbod op gebied van creativiteit

Home Ons aanbod Creativiteit Coaching Maatwerk Wat is Het Vierblad? Wie zijn de cursusleiders? Contact

Beeld en verhaal

Bij de workshop Beeld en Verhaal leren de cursoren Bakkes en Kakmann (Sander Bakx en Remy Neumann) je hoe je je zintuigen kunt ontwikkelen en in kunt zetten om tot beelden of verhalen te komen. We werken in de cursus ieder zintuig af: zien, horen, ruiken, proeven en tasten. Als laatst leren we hoe je herinneringen kunt verrijken door het geleerde in te zetten. De cursus is bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van beeld of verhaal. Met beeld en verhaal bedoelen we alle creatieve uitingen die leiden tot beelden of tot verhalen. Denk aan: tekenen, schilderen, schrijven of dichten. De  cursus is verspreid over tien bijeenkomsten waarvan de tiende bijeenkomst bestaat uit een expositie van het gemaakte werk. De cursisten krijgen na het doorlopen van de cursus een certificaat als bewijs. Ben je nog niet overtuigd om tien weken mee te draaien, maar wil je wel een keer proef komen draaien, kijk dan bij de Beeld en Verhaal-oriëntatieworkshop. Klaas Kaas Secretaris van Bakkes en Kakmann
© Peter Bakx

Ontdek de kunstenaar in jezelf

Je bent al lange tijd geïnteresseerd  in kunst! Je hebt jezelf al vaker  afgevraagd hoe het zou zijn om zelf kunst te maken, maar dacht dat je dit zelf nooit zou kunnen! Wij geloven dat er in iedereen een kunstenaar schuilt en dus dagen wij je uit om samen met ons op zoek te gaan naar je verborgen talenten. Grijp nu je kans en kom naar de workshop “Ontdek de kunstenaar in jezelf”. In deze workshop ga je ontdekken dat er ook in jou een kunstenaar schuilt. Het vermogen om zelf een kunstwerk te maken gaan wij stimuleren, wakker maken.
OriŽntatieworkshop Meer info
Aan de hand van drie beeldend kunstenaars wordt je meegenomen in het creatieproces. Gedurende de bijeenkomsten wordt je uitgedaagd om beeldend te werken, om vanuit jezelf een beeld te laten ontstaan.  Je  krijgt de gelegenheid om met verschillende materialen te experimenteren en te ervaren wat deze materialen met je doen.
Meer info Meer info

Versterk je zelfbeeld

Een creatieve workshop die je dichter bij jezelf brengt! Heb jij het gevoel dat je de grip op je eigen leven kwijt bent? Dat je leeft om anderen gelukkig te maken? Heb je behoefte om even pas op de plaats te maken? Weer te ervaren wie je zelf  bent en  welke stappen je wilt zetten? Vind jij het, daarnaast, heerlijk om jezelf creatief te uiten? Dan is deze workshop iets voor jou! In de workshop ‘Versterk je zelfbeeld’ gaan we, op een creatieve en energetische manier, de verbinding opzoeken met je ware ik. Door middel van je eigen creativiteit, brengen we je in contact met je verleden, je toekomst en het hier en nu! Tijdens de workshop leer je om (weer) voor jezelf te staan. Een creatieve workshop waarbij je ervaart hoe het is om er te mogen zijn; zoals jij bent. 
Creativiteit