Ons aanbod

Home Ons aanbod Creativiteit Coaching Maatwerk Wat is Het Vierblad? Wie zijn de cursusleiders? Contact

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Ik wil aan de ontwikkeling van mezelf werken.Ik wil verkennen wat mijn mogelijkheden zijn en waar mijn grenzen in mijn persoonlijke ontwikkeling liggen. Of ... Ik zou best coach willen worden. Het lijkt me boeiend mensen te begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. Naar de oorzaak van de belemmeringen in hun functioneren. Maar … ben ik wel geschikt als coach? Kan ik dat wel? Of ... ben ik daar aan toe? Voor iedereen die de uitdaging met zichzelf wil aangaan nodigen wij uit naar het coachingsaanbod van Het Vierblad te gaan.
Meer info
© Peter Bakx

Wat is voor mij geschikt? Het gesprek!

Ik weet het niet meer. Er is zoveel aanbod. Heel veel sites gooien je dood met informatie over van alle soorten sessies, opleidingen, cursussen en workshops. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wie of wat kan mij nu nog verder helpen?
Meer info

Aandacht voor jezelf: traject op maat

Je vraagt je af hoe het komt dat jij je zoveel zorgen maakt dat je niet meer normaal kunt functioneren. Wat maakt dat mijn leven zo angstig of zo zwaar is? Hoe komt het dat ik niet gewoon ontspannen door het leven ga. Waarom heb ik vaak slapeloze of onrustige nachten? Wil je aan de slag om oude strategieën, oud zeer uit je systeem te werken, afstand te doen van oud gedrag, ga dan voor een individueel traject.
Meer info

Persoonlijke ontwikkeling en creativiteit

Is één van de onderstaande uitspraken op jou van toepassing? Ga dan verder in je zoektocht op deze website. “Ik ben creatief, maar ik weet niet wat mijn mogelijkheden zijn.”   “Ik wil graag de kunstenaar in mezelf ontdekken. Ik wil weten  wat mijn verborgen talenten zijn en welke manier van  verbeelden mij het beste ligt.” “Ik wil graag al mijn zintuigen prikkelen om zo mijn omgeving  zo volledig mogelijk te ervaren, te beleven en in me op te nemen.” Voor iedereen die zijn creativiteit wil ontdekken of verder wil ontwikkelen adviseren wij het aanbod op het gebied van creativiteit te bekijken.
Meer info Ons aanbod